Warmtepompen

Warmtepomp boiler RemehaEen warmtepomp verplaatst, zoals de naam al verklapt, warmte. Het is een energiezuinige manier om uw woning te verwarmen, te koelen en te voorzien van warm water.
Er bestaan verschillende soorten warmtesystemen, sommigen halen de warmte uit de bodem of uit de lucht, terwijl anderen juist het water verwarmen. Verder is het ook mogelijk om de warmtepomp te combineren met een cv-ketel; dit hybride systeem haalt de warmte uit de buitenlucht maar wanneer het te koud is en er te weinig warmte gecreëerd kan worden dan verwarmt de cv-ketel bij met gas. Warmtepompen kunnen goed gecombineerd worden met vloer- of wandverwarming, de warmtepomp werkt namelijk beter als de temperatuur van de bron en het afgiftesysteem niet te veel verschilt.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te investeren in een warmtepomp. Maar wat zijn hier nu de voordelen van? Het grootste voordeel is dat een warmtepomp erg energiezuinig is, zo kunt u écht besparen op uw energierekening. Verder is een warmtepomp goed voor het milieu, het stoot namelijk minder CO2 uit. Verder kan een warmtepomp naast het verwarmen ook uw woning koelen, ideaal voor de warme zomerdagen. Er wordt dan koud water door de leidingen gepompt, deze koude leidingen nemen een deel van de warmte van de woning op.

Wilt u graag een warmtepomp laten aanleggen? Dan is het ten zeerste aan te raden om met een specialist te spreken over de mogelijkheden van een warmtepomp in uw woning. Wij bij Van Look Technics helpen u hier graag mee, wij beschikken namelijk over jarenlange ervaring met warmtepompen. Hierdoor kunnen wij u uitstekend adviseren en helpen. Verder is het ook altijd aan te raden om te kijken hoe een optimale werking van de warmtepomp in uw woning gestimuleerd kan worden, bijvoorbeeld door middel van isolatie of vloerverwarming. Ga ook altijd na of u subsidie kunt krijgen voor het aanleggen van een warmtepompsysteem.

Naast dat wij de warmtepomp voor u kunnen aanleggen, kunnen wij u ook uitstekend helpen met het onderhoud achteraf. Zo kunt u bij Van Look Technics ook speciale onderhoudscontracten afsluiten, naast dat u zichzelf zo verzekerd van een frequent en grondig onderhoud van uw warmtepomp, geniet u ook nog eens van mooie voordelen. Bij een onderhoudscontract ontvangt u namelijk 10% korting op uw onderhoudsfactuur en 5% korting op alle wisselstukken. Ook kunt u genieten van extra services, zoals voorrang bij dringende interventies.

Heeft u problemen met uw warmtepomp? Geen paniek, de loodgieters van Van Look Technics zijn 24/7 beschikbaar. Dit betekent dat we echt 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar staan. Dus heeft u een lek of werkt de verwarming niet meer? Contacteer ons dan direct.

Wilt u graag weten wat de exacte kosten zijn van het plaatsen of het onderhoud van de warmtepomp? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte op maat aan!

ENKELE VAN ONZE MERKEN

Hebt u vragen? Wilt u graag een offerte op maat?