Plaatsen van nieuwe verwarmingstoestellen (verwarmingsketels)

Bent u toe aan een nieuw verwarmingstoestel? Wij van Look Technics helpen u hier met alle plezier mee. Wij hebben namelijk naast de benodigde opleidingen ook jarenlange ervaring in het plaatsen van verwarmingsketels, hierdoor kunnen wij u uitstekend helpen. Zo beschikken we over G1 en G2 certificaten die nodig zijn voor dit type installaties. We hebben kortom alle kennis in huis om de installatie efficiënt en snel te laten verlopen.

Naast onze ervaring in het plaatsen van verwarmingsketels bij particulieren, hebben we hier ook veel ervaring mee in de industriële sector. Heeft u een bedrijf en heeft u een nieuw verwarmingstoestel nodig? Hier komt dan natuurlijk wel wat meer bij kijken gezien bedrijven verwarmingsketels met een hogere Kw nodig hebben. Verder is het natuurlijk ook van belang dat er een verwarmingstoestel gekozen wordt die betrouwbaar en zuinig is, zo bespaart u kosten. Het is dan ook verstandig om het plaatsen van een nieuw verwarmingstoestel uit te laten voeren door een professional, zoals Van Look Technics. Zo verzekert u zichzelf van een deskundige en betrouwbare service.

Van Look Technics staat voor kwaliteit, daarom werken we ook alleen maar met de beste materialen en merken. Zo werken wij met de volgende hoogstaande merken: Junkers, Buderus, Remeha en Vaillant. Wij werken met duurzame producten die langer meegaan, deze lange levensduur kunnen we verder bewerkstelligen door een grondig jaarlijks onderhoud. Dit is zowel beter voor het milieu als voor uw portemonnee. Door middel van ons professionele onderhoud, blijft u namelijk besparen op uw energieverbruik. We weten allemaal dat de energierekeningen hoog op kunnen lopen, het uitkiezen van een duurzaam en zuinig verwarmingstoestel kan dan echt een verschil maken!

Werkt uw verwarmingstoestel niet meer en wilt u deze zo snel mogelijk laten vervangen? Dit is geen probleem, wij staan namelijk 24/7 voor u klaar. U leest het goed: de loodgieters van Van Look Technics zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Zo laten wij u letterlijk nooit in de kou staan. Dus aarzel niet en contacteer ons direct.

Wilt u graag weten wat de exacte kosten zijn van het plaatsen van een nieuwe verwarmingstoestel? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte op maat aan! Bij Van Look Technics krijgt u een uitstekende service tegen een scherpe prijs.

ENKELE VAN ONZE MERKEN

Wij hebben een dubbele installatie (condesatieketel+boilers) laten zetten voor onze zaak en privé woning door Jordi, alles is perfect, proper en vlot verlopen, de installatie en technische ondersteuning en vriendelijkheid van deze firma hadden we nog nergens gezien!

Ook na verkoop geven ze alle ondersteuning die een klant hoort te hebben. Een echte aanrader!

Hairroom Van Wauwe
Hairroom Van Wauwe
Deurne

Hebt u vragen? Wilt u graag een offerte op maat?