Vloerverwarming

Denkt u erover na om vloerverwarming te plaatsen in uw woning? Het is een prettige manier om uw woning te verwarmen met een laag energieverbruik. Verder hoeft u hier geen radiatoren voor te plaatsen en bespaart u dus ruimte. Vloerverwarming wordt ingebouwd in de vloer. Er bestaan verschillende types vloerverwarming, zo kan het werken op elektriciteit of met behulp van warm water.

De plaatsing van vloerverwarming kan gemakkelijk plaatsvinden tijdens nieuwbouw of renovatie, zo kan het makkelijk toegevoegd worden aan de bouwplannen. Wel vraagt dit om technische kennis en een goed overleg tussen de loodgieter en de klant, iets wat Van Look Technics biedt. Bij Van Look Technics hebben we veel ervaring met het plaatsen van vloerverwarming, we kunnen u hier dus uitstekend mee helpen. We zijn een professioneel loodgietersbedrijf met jaren ervaring en alle benodigde papieren en certificaten. We leveren dan ook een efficiënte en deskundige service.

Voor het opstellen van een legplan en voor het maken van alle benodigde berekeningen werken wij dan ook samen met de vertegenwoordigers van de beste merken zoals Begetube, Henco en Schütz. Bij Van Look Technics staat kwaliteit hoog in het vaandel, daarom werken we ook alleen maar met de beste materialen. Verder werken we met duurzame producten die langer meegaan, dit is zowel beter voor het milieu als voor uw portemonnee.

Het is belangrijk om te investeren in een zuinige en duurzame vloerverwarming, zo kunt u namelijk echt besparen op uw energieverbruik. Vloerverwarming is namelijk zuiniger omdat u de woning zo op een veel lagere temperatuur kunt verwarmen, zo kan de thermostaat 2 graden lager gezet worden zonder dat u het gevoelsmatig kouder zult krijgen. En dat ziet u echt terug in uw verbruik, zo kan er wel tot 6% bespaard worden op uw energierekening.

Heeft u problemen met uw vloerverwarming? Wij bij Van Look Technics staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Wij laten u dus letterlijk niet in de kou staan. Aarzel dus niet en contacteer ons direct.

Wilt u graag weten wat de exacte kosten zijn van het plaatsen of het onderhoud van de vloerverwarming? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte op maat aan! Bij Van Look Technics, krijgt u een kwaliteitsservice tegen een voordelige prijs.

ENKELE VAN ONZE MERKEN

Hebt u vragen? Wilt u graag een offerte op maat?