Na service

Voor elk optredend probleem of defect na het onderhoud staan wij klaar om u onmiddellijk te helpen en wordt het probleem besproken samen met de klant zodat dit eventueel in garantie te herstellen is.

Contacteer ons voor meer informatie!

Interventies

Voor alle dringende interventies kan u bij ons 7 op 7 en 24u op 24 u terecht wij zullen u zo snel mogelijk proberen verder te helpen of telefonisch de eerste hulp bieden in de koude winterdagen.

Dringende hulp nodig? Aarzel niet en contacteer ons meteen!

Onderhoudscontracten

Een onderhoudcontract kan bij ons worden afgesloten waarbij u kan genieten van 10 % korting op uw onderhoudsfactuur en 5% procent op alle wisselstukken en dit ook bij interventies wanneer u een onderhoudscontract bij Van Look Technics bezit. Ook kan u genieten van de extra service die u voorrang geeft bij dringende interventies.

Vraag nu uw onderhoudscontract aan!

Hebt u vragen? Wilt u graag een offerte op maat?

Van Look Technics uw loodgieter

[/vc_column_text]

Bij Van Look Technics kunt u terecht voor al uw loodgieterswerkzaamheden en meer, van installatie tot onderhoud, huishoudelijk en industrieel! Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud van verwarmingstoestellen en het verkrijgen van een optimale verbranding.

Bij renovaties en nieuwbouwprojecten, sanitair en centrale verwarming, staan we klaar om u vragen te beantwoorden en mee te denken om de beste oplossing te verwezenlijken naar uw wensen en met aandacht op energiebesparende tips naar de klant.

Vraag meteen uw offerte aan!

[/vc_column]
Wij hebben onze condensatieketel van Junkers laten plaatsen door Van Look Technics, wij zijn zéér tevreden! Zeer goed vakmanschap geleverd, alles verliep volgens afspraak en ook de naservice is dik inorde!
Familie Vermont
Familie Vermont
Zwijndrecht
[/vc_row]

Kwaliteit, Flexibiliteit en betrouwbaarheid!

Van Look Technics is een jonge ambitieuze firma. Zaakvoerder Van Look Jordi heeft na het behalen van vakdiploma’s ruime ervaring opgedaan bij diverse werkgevers in de huishoudelijke en industriële sector. Met de kennis en kunde is Van Look Technics uitgegroeid tot een kwaliteitsvolle en betrouwbare firma.

Wij staan 7 op 7 klaar voor uw herstellingen. Wij staan garant om uw project op te volgen tot in de perfectie. Onze Na service is ook één van onze grootste prioriteiten.

Deskundig advies, en offertes

Van Look Technics geeft u deskundig advies en brengt u een offerte op maat naar uw wensen.

Service en kwaliteit staan daarbij hoog in het vaandel. Dit betekent dat u zowel voor, tijdens en na oplevering van de werkzaamheden op ons kunt rekenen. Bij Van Look Technics heeft u altijd garantie op het installatiewerk. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen leveren wij alleen kwaliteitshoogwaardige producten, zodat u hier jaren lang plezier aan hebt.

Energiezuinig ondernemen!

Bij Van Look Technics gaan we voor duurzaamheid en zijn dan ook besparingsinstallateur!

Wij gebruiken duurzame en zo veel mogelijk milieuvriendelijke materialen van hoge kwaliteit. De producten gaan hierdoor langer mee en dat is goed voor uw portemonnee!

U kan bij ons terecht voor:

  • Onderhoud van condensatieketels, HR ketels, condensatie stookolieketels, lage temperatuur stookolieketels, warmtepompen, warmtepompboilers, zonneboilers, industriële verwarming
  • Energieaudits
  • Keuringen verwarmingstoestellen

Wij helpen u ook zo snel mogelijk verder met kleine dak herstellingen

ENKELE VAN ONZE MERKEN

Hebt u vragen? Wilt u graag een offerte op maat?